“What comes around goes around”, een uniek tentoonstellingsproject op een unieke locatie met de medewerking van zeven beeldend kunstenaars; Irene ter Haar, Marianne Hofstee, Anita de Koning, Karin Lijfering, Jacques Tange, Ron Weijers en Marian de Wit. 
Tijdens deze tentoonstelling in Magna Plaza worden zowel figuratieve en abstracte schilderijen als fotografisch werk getoond van de zeven beeldend kunstenaars. 
Binnen deze tentoonstelling van hedendaagse moderne kunst ligt de nadruk vooral op de bijzondere en eigenzinnige manier waarop individuele kunstenaars gebruik maken van concept, visie, kleur, licht en technieken en zij tonen binnen deze tentoonstelling dan ook het resultaat van hun artistieke actie, reactie en interactie op hun belevingswereld als beeldend kunstenaar. 
"Wat mooi is doet verstommen. Elke kunst houdt zich in leven door een vorm van zwijgen: een stilte die vervuld is van de gevoelens van waaruit het kunstwerk is geschapen. Welke interpretaties men er ook aan mogen geven, tenslotte stoot men op iets wat de mond tot zwijgen dwingt". Kobayashi Hideo
 
Irene ter Haar 
Gedurende de studieperiode van beeldend kunstenaar Irene ter Haar aan de Rietveld Academie in Amsterdam, heeft zij zich naast haar hoofdvak schilderen tevens verdiept in onder andere fotografie, beeldhouwen en monumentale vormgeving.
Vanaf 1985 is zij hoofdzakelijk actief geweest met portretkunst in opdracht op internationaal niveau en haar werken zijn dientengevolge wereldwijd te vinden binnen particuliere collecties. Enkele jaren geleden is zij zich meer toe gaan leggen op thematische projecten waaronder 'the Garbage Collection', Een seriematig project uitgevoerd met acryl op doek, waarbij zij dagelijkse afvalproducten van onze maatschappij als inspiratiebron heeft gebruikt. Een ander, meer recent project, leeft voort onder de naam 'Frutsels en Spinsels'. In tegenstelling tot eerder werk, dat doorgaans nogal conceptueel en strak geschilderd was op groot formaat, is voor de uitvoering van deze latere serie bewust gekozen voor het gebruik van gemengde techniek. Daar waar haar oudere werk vooral was bedoeld als eerbetoon aan het razende tempo waarin de dingen als wegwerpmateriaal vergaan of vergeten worden, gaat het in haar recentere werk over aangelegenheden die juist blijven hangen en niet weggestopt lijken te kunnen worden in vergetelheid. ‘Wat of wie vandaag belangrijk lijkt, telt morgen al niet meer mee’. Rode draad in haar werk is momenteel het uitdrukking proberen te geven aan de tijd waarin we leven. In haar schilderijen geeft zij nieuw leven aan hetgeen dat eigenlijk heeft afgedaan en tot afval verworden is. Vaak lijkt een figuratief stilleven, een bijna abstracte wereld te worden. Haar werk kan gezien worden als een stille getuige van de snelle vergankelijkheid van materie, personen en gebeurtenissen van onze tijd en soms louter als weergave van de schoonheid die spontaan ontstaat op het moment dat niemand meer naar iets omkijkt. Irene ter Haar is woonachtig en werkzaam in Overveen. 
 
Marianne Hofstee 
Marianne Hofstee heeft als beeldend kunstenaar ruim 25 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, waaronder New Orleans, Los Angeles en Parijs. Zij is als naast het produceren van haar vrije werk, hoofdzakelijk actief geweest met portretkunst in opdracht op internationaal niveau en haar werken zijn te vinden binnen vele particuliere collecties. Sinds 2000 is Marianne wederom woonachtig en werkzaam in Nederland. De inspiratie voor haar vrije werk put zij bij voorkeur uit bijbelse en/of mythologische onderwerpen en geeft ze er de voorkeur aan om op groot formaat te werken. Marianne werkt hoofdzakelijk met olieverf op doek.
 
Anita de Koning 
Beeldend kunstenaar Anita de Koning is afgestudeerd aan de Modeacademie Vogue in Amsterdam. Met de door haar ontworpen mode- en hoedencollectie heeft zij in haar examenjaar aan de academie, de eerste prijs toegekend gekregen. Na een periode werkzaam te zijn geweest bij het modehuis Voss te Amsterdam, heeft zij geruime tijd als fotomodel gewerkt voor modellenbureau Eileen Ford in New York en bij Corine Rottschaefer in Amsterdam. Samen met haar echtgenoot heeft zij tevens een boetiek/atelier gehad in Haarlem met eigen creaties. Aan de kunstacademie in Haarlem en cultureel centrum de Meerse in Hoofddorp heeft zij vervolgens de basis gelegd voor haar latere artistieke loopbaan in schilderen en boetseren. Naast boetseren naar levend model, maakt zij als schilder gebruik van een breed assortiment aan materialen en technieken binnen haar werk, waaronder olieverf, acryl, aquarelleren houtskool, inkt, grafiet en krijt. De inspiratie voor haar werk als beeldend kunstenaar haalt ze uit het weergeven van het dagelijks leven, landschappen en het heelal. Veelvuldig terugkerende thema's binnen haar werk zijn agressie, eenzaamheid, de oneindigheid van het heelal en klimaatverandering. Werk van Anita de Koning is aangekocht voor privé collecties in Nederland, Amerika, Duitsland, België en Frankrijk. Anita de Koning is tevens één van de oprichters en voorzitster van het kunstenaars collectief PrismArt. 
 
Karin Lijfering 
De Amsterdamse fotograaf Karin Lijfering heeft in 2009 haar opleiding fotografische vormgeving afgerond. Zij heeft een sterke voorkeur voor autonome fotografie en werkt bij voorkeur in zwart/wit. Binnen haar fotografische werk zijn ruimte, vorm, lijnen en licht de meest belangrijke onderdelen. Deze elementen gebruikt zij als uitgangspunt om gevoelens, emoties, gedachten en momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Haar directe omgeving is een van de meest grote inspiratiebronnen voor binnen haar werkzaamheden als fotograaf. Het confronteren van de toeschouwer met haar belevingswereld is dan ook als een rode draad herkenbaar binnen haar werk. Door de bestaande realiteit te transformeren tot een fictieve, beantwoorden haar foto's geen vragen, maar roepen ze die juist op.
 
Jacques Tange 
Kenmerkend in de ontwikkeling van Jacques Tange is de constante figuratieve lijn en de zich almaar uitdiepende evolutie van zijn werken. Geïnspireerd door de verluchte handschriften uit de Middeleeuwen, creëert hij hedendaagse thema's met verbeeldingskracht en humor. Herkenbare thema's die regelmatig terugkeren in zijn werk zijn de man-vrouwrelatie, de stedelijke jungle en de isolatie van de mens.
Zijn werk neigt naar illusionisme door het bewust suggereren van een driedimensionale wereld, waarin stil verlangen en subtiele erotiek vaak een dominante plaats innemen, vrijwel altijd vergezeld van een zelfrelativerende knipoog.
Jacques Tange exposeert in binnen- en buitenland en werd in de Kunstweek 2005/2006 door het publiek uitverkozen tot kunstenaar van het jaar. 
 
Ron Weijers 
Weijers, wordt omschreven als 'overproductief' multi-disciplinair kunstenaar. Hij vertaalt zijn creatieve gedachtengoed en visie op eigenzinnige wijze in een veelvoud aan creatieve disciplines waaronder, schilderen, muziek, fotografie en grafische vormgeving.
De karakteristieke abstracte beeldtaal in zijn schilderijen onthult een diepere betekenis en reflecteert zijn visie op hedendaagse ter discussie staande vraagstukken. Door afstand te nemen van de bestaande vormen ontstaat een eigenzinnig lijnenspel. Zijn intuïtieve en karakteristieke combinatie van kleur, materiaal en vorm prikkelt de fantasie van de beschouwer en verleidt hem tot een andere blik op deze wereld. Het uitgangspunt van zijn schilderproces in het algemeen is de persoonlijke zoektocht naar zijn balans tussen rust en onrust. Zijn werk is dan ook zijn ultieme manier van communiceren met zichzelf en met anderen.
Weijers maakt gebruik van een veelvoud aan technieken en materialen waarmee hij de gelaagdheid van zijn werk tot stand weet te brengen (collage, acryl, olie pastel, grafiet, opaque en objecten), hij werkt hoofdzakelijk op houten panelen.
Samen met de kunstenaars; Nikolaj Dielemans, Anton Vrede, Ben Game, Toni Dalton, Joe Davis en Pieter Zandvliet, heeft Weijers enkele jaren geleden het 10dence art collective in het leven geroepen en werkt vanuit deze creatieve voedingsbodem voortdurend aan de ontwikkeling en organisatie van verschillende tentoonstellingsprojecten.  
 
Marian de Wit 
Marian de Wit heeft een hoge affiniteit met tekenen van kinds af aan. Na de geboorte van haar zoon in 1984 is zij zich echter pas intensief in een veeltal aan verschillende teken -en schildertechnieken gaan verdiepen, waaronder het werken met olieverf, aquarelleren, pastelkrijt,inkt en acryl. Gedurende haar langjarige lidmaatschap van de HAK in Heerhugowaard heeft zij zich in ruime mate in de artistieke materie verdiept en diepgaand eigen gemaakt. De inspiratie voor haar werk als beeldend kunstenaar haalt zij doorgaans uit de natuurlijke en landschappelijke omgeving waarin zij verblijft en werkt.
Haar werk kan benoemd worden als een expressionistische stijl. Doorgaans maakt zij binnen haar werk gebruik van een uit veelvuldige lagen opgebouwde glaceertechniek.Binnen het meer recente werk, maakt Marian de Wit de laatste jaren bij voorkeur gebruik van acrylverf in een hard en veelvuldig kleurenpalet.Na een bezoek aan Bonaire in 2005 is haar kleurenpalet zelfs nog feller geworden en heeft ze haar paars/lila, rood, oranje en geel palet verder uitgebreid. Schilderen is een spannende en intrigerende zoektocht voor Marian de Wit, die wat haar voorkeur betreft, nooit tot een eind zal komen.